Mewalii

Bind og cyklus

Bind og cyklus
Hvor mange bind bruges der på en cyklus?

Blogindlæg af Simone Westergaard 01-09-2024 

Det er meget forskelligt – faktisk er der lige så mange svar, som der er menstruerende.
Studier viser, at man i gennemsnit bruger 24-30 bind pr. cyklus.

Men… Vi har både mødt nogen, som har brugt fire gange så mange, og modsat har vi også mødt nogen, som bruger langt færre bind. Der er også mange, som bruger bind sammen med tampon eller menstruationskop – derfor bruger de oftest færre bind eller slet ingen. Hvis du ikke bløder så meget under din menstruation, kan du nøjes med kun at bruge trusseindlæg.

Da det er individuelt, hvor meget vi bløder under vores menstruation er brugen af bind også meget forskellig. Er du usikker på hvilken type bind, som der passer til dig, vil vi gerne hjælpe dig. Hvis du lige har fået din menstruation for første gang og ikke ved, hvad du skal bruge, kan du bestille både dagbind og natbind hos Mewalii. På den måde kan du finde ud af, hvad du bedst kan lide, når det kommer til bind.

Mewalii er ved at udvikle trusseindlæg, som er små bind uden vinger. Trusseindlæggene er stadig under udvikling og kan derfor ikke bestilles endnu. Når de er klar, lover vi at fortælle det her på siden og på vores Instagram og Facebook. Hvis du vil prøve Mewaliis dagbind og natbind, kan du gøre det her i vores webshop.

Læs også

Mewalii alternativer til bind

Menstruationskop?
Kan alle bruge menstruationskop? Bliv klogere på koppen og om den er det rette valg for dig. 

Læs mere her

Mewalii trusseindlæg

Hvad er trusseindlæg?
Mewalii er ved at udvikle trusseindlæg i hamp. Vi ved at komfort er vigtig når det kommer til trusseindlæg. 

Læs mere her

0
    0
    Din kurv
    Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen