Mewalii

Bind og menstruation

Bind og menstruation

Jeg har fået min menstruation og kan ikke bruge tampon eller menstruationskop, hvad gør jeg så?

Boligindlæg om bind og menstruation

Blogindlæg af Simone Westergaard 04-09-2024 

Oplever du, at du ikke kan benytte tamponer eller menstruationskop? Der kan være mange grunde til, at du ikke kan bruge tamponer eller menstruationskopper. Det kan være, at din krop endnu ikke har vænnet sig til det, at du føler, det er grænseoverskridende, eller at det gør ondt. Hvis du ikke kan bruge tamponer eller menstruationskop, behøver du ikke være bange eller ked af det – det kan sagtens ændre sig med tiden.

Der er mange, som ikke kan eller vil bruge tamponer eller menstruationskop, men heldigvis findes der alternativer. Mange bruger med fordel bind i stedet. Mewaliis hampebind findes i to forskellige størrelser: et dagbind og et natbind. Begge typer bind har vinger, så de føles ekstra sikre at bruge. Vingerne sørger nemlig for, at bindet bliver siddende, hvor det skal, når de foldes ned omkring trusserne.

Hvad er forskellen på dagbind og natbind?

Det har faktisk ingen betydning, om det hedder dagbind eller natbind – det er kun en betegnelse for længden og dermed også sugeevnen. Mewaliis dagbind er 24 cm lange, og Mewaliis natbind er 28 cm lange.

Natbindene har en højere sugeevne, da de er længere og derfor indeholder mere materiale. Det er individuelt, hvilke bind du foretrækker at bruge om dagen og om natten.

Mange bruger natbind om dagen, da de føler sig ekstra sikre, når bindene er lidt længere. Du kan også sagtens bruge dagbind om natten. Du kan finde ud af, om du bedst kan lide dagbind, natbind eller måske begge dele lige godt.

Mewalii bind

Læs også

Mewalii alternativer til bind

Menstruationskop?
Kan alle bruge menstruationskop? Bliv klogere på koppen og om den er det rette valg for dig. 

Læs mere her

Mewalii trusseindlæg

Hvad er trusseindlæg?
Mewalii er ved at udvikle trusseindlæg i hamp. Vi ved at komfort er vigtig når det kommer til trusseindlæg. 

Læs mere her

0
    0
    Din kurv
    Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen